VIKING SECURITY AS

Viking Security AS on perustettu 1993. Osakeyhtiön omistaa sataprosenttisesti Tallinna Kaubamaja Grupp AS, jonka kautta se on noteerattu Tallinnan pörssiin. Suuromistajansa NG Investeering -yhtiön kautta se on osa erästä Viron suurinta ja virolaiseen pääomaan tukeutuvaa yhtymää.

Viking Security AS tarjoaa tasokkaita ja hinnoiltaan kilpailukykyisiä turvallisuuspalveluita. Yrityksen henkilökuntaan kuuluu kaikkiaan yli 300 ammattilaista. Viking Security on luonut työntekijöilleen hyvin toimivan kannustusjärjestelmän, ja yhtiön palkkataso on selvästi turva-alan keskiarvon yläpuolella. Yhtiö huolehtii henkilökunnastaan ja takaa näin, että alan parhaat hakeutuvat töihin juuri Viking Securitylle. Lisäksi panostamme työntekijöidemme koulutukseen ja kehitykseen. Viking Securityn laadunvalvonta- ja ympäristöjärjestelmillä on sertifikaatit ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015.

Olemme toimineet hyvässä yhteistyössä jo pitkään poliisin eri yksiköiden kanssa ja antaneet oman panoksemme Viron yleiselle turvallisuudelle. Viron sisäministeriö on palkinnut yrityksemme vuosittain kiitoskirjalla.

Viking Security AS on Morse Watchmansin tuotteiden virallinen edustaja koko Baltiassa sekä Suomessa.